screenshot:twitter
screenshot:twitter

Ministarstvo poručuje Hrvatima u Münchenu: ‘Ne izlazite na javna mjesta’

Autor: dnevno,hr

''Molimo sve hrvatske državljane koji se nalaze u Münchenu da ostanu mirni u svojim domovima ili hotelskom smještaju i da ne izlaze na javna mjesta dok se situacija ne stabilizira", stoji u priopćenju MVEP-a.

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova prati pozvalo je državljane RH da ostanu u svojim domovima ili hotelima u Münchenu.

“Ministarstvo vanjskih i europskih poslova intenzivno prati situaciju u Münchenu, a Krizni stožer Ministarstva u kontaktu je s hrvatskim predstavništvima. Ovim putem apeliramo na državljane RH koji se nalaze u Münchenu da ostanu u svojim domovima ili u hotelima, da prate upute lokalnih tijela, a za sve daljnje upite da se slobodno obrate Veleposlanstvu RH u Berlinu na broj telefona 0049 (0) 151 17427 664 , Generalnom konzulatu RH u Münchenu na broj telefona 0049 (0) 160 88 38195 ili Ministarstvu vanjskih i europskih poslova na broj telefona +385 1 4569 964.

Molimo sve hrvatske državljane koji se nalaze u Münchenu da ostanu mirni u svojim domovima ili hotelskom smještaju i da ne izlaze na javna mjesta dok se situacija ne stabilizira”, stoji u priopćenju MVEP-a.

Podsjetimo, za napadačima koji su otvorili vatru u centru Olympia u Münchenu te ubili najmanje šest osoba njemačka policija i dalje traga. Službeno je potvrđeno da se radi o najmanje tri napadača.

Autor: dnevno,hr

VEZANE VIJESTI

ZADNJE VIJESTI