screenshot/YouTube

Melania Trump izblamirala se tijekom prvog govora! (VIDEO)

Autor: T. P.

Ispirativan govor prve dame nadahnuo je očito i Melanie Trump koja je doslovno uzela neke dijelove i ukomponirala ih u "svoj" govor....

Trumpova kandidatura za predsjednika SAD-a je na samom vrhuncu, a osim njega, govor je ovoga puta držala i njegova odabranica slovenskog porijekla, Melanie Trump. Melanie se inače drži podalje od reflektora pozornica pa i samih govornica, no ovoga puta publiku Nacionalne konvencije republikanaca u Clevelandu u ponedjeljak navečer nije mogla izbjeći. Njezin je govor podržan pljeskom, no nešto je svima bilo čudno… Naime, izmjenjivala je fraze poput “ponosni smo što smo Amerikanci”, “ključ uspjeha je predan rad i samo rad, uz osobni integritet”, “Amerika je velika”, “treba naporno raditi za ono što želiš u životu, da je tvoja riječ tvoje jamstvo”, “želimo da naša djeca u ovoj naciji znaju da je jedina granica u njihovim postignućima snaga njihovih snova”, a mnogima nije trebalo mnogo kako bi shvatili zašto im sve zvuči vrlo poznato.

Ne tako davne 2008. godine, supruga sadašnjeg predsjednika SAD-a, Michelle Obama, održala je govor na konferenciji Demokratske stranke. Ispirativan govor prve dame nadahnuo je očito i Melanie Trump koja je doslovno uzela neke dijelove i ukomponirala ih u “svoj” govor.

Usporedba je vrlo brzo osvanula i na YouTube kanalu, a što je jednako u njihovim riječima, pogledajte sami:

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.