Screenshot / Youtube

LOVIO POKEMONE PA SE ZABIO U POLICIJU: ‘Tako mi i treba kad igram ovu glupu igricu’

Autor: M.M.

"Razumijemo da je u pitanju igra, ali igra prestaje onog trenutka kada sjednete za volan."

Pokemonmanija opasno trese svijet, a sve su bizarniji i bizarniji slučajevi nezgoda koje se događaju ljudima dok love ova virtualna čudovišta.

Prije nekoliko dana zabilježena je i prva smrt zbog pokemona kada je mladić zbog provale u tuđu kuću upucan.

Najnoviji incidenat uzrokovan “hit videoigrom” dogodio se u Baltimoreu.  Mladić koji je lovio pokemone dok je vozio, zabio se autom u parkirani policijski automobil jer je, očito, potpuno izgubio pozornost na stvarni svijet

Srećom, “lovac” je naletio upravo na policajce koji su iznenađeni sudarom odmah potražili zaklon. Nemarni je vozač je samo izašao iz automobila podignute ruke sa telefonom pa je odmah bilo jasno o čemu se radi.

“Tako mi i treba kad igram ovu glupu igricu”, rekao je.

Baltimorska policija izdala je priopćenje povodom incidenta: “Razumijemo da je u pitanju igra, ali igra prestaje onog trenutka kada sjednete za volan.”




 

Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.