screenshot/Twitter
screenshot/Twitter

KRVOPROLIĆE U SAD-u: Ubijena najmanje 3 policajca, 7 prostrijeljenih!

Autor: T. P.

Podsjetimo, upravo je Baton Rouge zadnjih dana središte brojnih prosvjeda zbog sukoba afroameričke populacije i policije.

Baton Rougeu u saveznoj državi Louisiani dogodio se novi obračun u kojem su poginula najmanje tri policajca, a sedam ih je ranjeno.

CNN javlja da se okršaj dogodio nakon što je nepoznati napadač počeo pucati na policiju. Prema pisanju dijela američkih medija, on je i sam stradao u pucnjavi, no detalji napada još se istražuju.

Glasnogovornik policije Don Coppola  izjavio je da je nekoliko policajaca zadobilo prostrijelne rane te da ne može potvrditi što je s napadačem. Koliko su teške ozljede ranjenih nije znao potvrditi.

Jedan od svjedoka rekao je da je vatru na policajce otvorio muškarac odjeven u crno, s prekrivenim licem. Kip Holden, gradonačelnik Baton Rougea, rekao je da se sve prebrzo odvija i nisu u mogućnosti potvrditi točnost bilo kakvih informacija.

Podsjetimo, upravo je Baton Rouge zadnjih dana središte brojnih prosvjeda zbog sukoba afroameričke populacije i policije. Također, u Dallasu su prije desetak dana ubijena petorica policajaca, a šestorica ranjena hicima iz snajpera.

Autor: T. P.

ZADNJE VIJESTI