Foto: TF1

Krvnik iz Nice imao je ljubavnika od 73 godina: Istražitelji ga opisuju kao ‘nasilnog biseksualnog sadista’

Autor: dnevno.hr

''Nasilni biseksualni sadist" je termin koji istražitelji i psiholozi koriste za opis ovog napadača.

Istražitelje je istraga oko  terorističkog napada u Nici dovela do novih informacija  napadaču Muhamedu Lahouaieju Bouhlelu, koji je prije tjedan dana kamionom ubio više od 80 osoba.

Naime, istražitelji su pretražujući njegov mobitel pronašli mnogobrojne fotografije, SMS poruke i druge sadržaje koji ukazuju na to da je bio opsjednut seksom. A navodno se Bouhlel upuštao i u veze s muškarcima.

AP piše kako je posjećivao je stranice za upoznavanje seksualnih partnera. Snimkama i fotografijama je dokumentirao svaku vezu. Osim toga, jedna od dugotrajnijih veza mu je bila s 73-godišnjim muškarcem u Nici.

”Nasilni biseksualni sadist” je termin koji istražitelji i psiholozi koriste za opis ovog napadača.

Selfie prije krvavog pohoda

Napadač iz Nice je svega nekoliko sati prije krvavog pohoda u kojem je ubio 84 osobe radio selfije. Mohamed Lahouaiej Bouhlel na jednom selfiju koji je navodno nastao dva dana prije pokolja sjedi u kamionu s nepoznatim muškarcem i pokazuje srednji prst dok gleda u mobitel.

Francuska televizijska postaja TF1 objavila je i drugu fotografiju na kojoj se vidi Mohamad kako se u društvu muškarca koji nosi dres PSG-a smije u kameru. Kamion kojim je obavio krvavi pohod vidi se u pozadini. Navedene fotografije su pronađene u njegovom mobitelu.




Bouhlel je bio otac troje djece…

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.