KOLINDA, ČUVAJTE SE: Evo zašto je Biden dobio nadimak ‘Jezivi Joe’! (VIDEO)

Autor: A. Pranjić

Svojim suradnicama, ali i novinarkama koje prate rad Bijele kuće Biden se približava na previše intimnu razdaljinu! Tako će Stephanie Carter zauvijek pamtiti veljaču 2015. godine. Dok je slušala prisezanje svog muža Ashtona Cartera za novog ministra obrane SAD-a Biden ju je neprimjereno dirao.

U svojoj je zemlji potpredsjednik SAD-a Joe Biden zaradio nadimak Creepy Joe – ‘Jezivi Joe’.

Vjerojatno njegovi gafovi ne bi imali tolikog odjeka da Bidena ne prati neobično ponašanje. Izgleda da se američkom potpredsjedniku teško ponašati normalno u blizini žena. Naime, u većini slučajeva Biden povređuje osobni prostor svakoj ženskoj osobi kraj koje se nađe.

Svojim suradnicama, ali i novinarkama koje prate rad Bijele kuće Biden se približava na previše intimnu razdaljinu! Tako će Stephanie Carter zauvijek pamtiti veljaču 2015. godine. Dok je slušala prisezanje svog muža Ashtona Cartera za novog ministra obrane SAD-a, Biden ju je neprimjereno dirao.

No to nije sve, Biden je bio neprimjeren i s 13-godišnjom kćerkom senatora Chrisa Coona. ”Nemirni” Biden iskoristio je priliku dok je djevojčičin otac prisezao na dužnost u Senatu te ju je neprikladno dodirivao. Ali ni to nije sve, osim šaputanja na uho, pokušao ju je i poljubiti.

Pogledajte kompilaciju neprikladnih dodirivanja ”Jezivog Joea”. Treba li se zapitati kako će predsjednica Kolinda Grabar Kitarović proći u Bidenovoj blizini?




Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.