Screenshot / Youtube

NOVI POKUŠAJ UDARA U TURSKOJ? Nestala 42 vojna helikoptera!

Autor: dnevno.hr

Pripadnici jedinice antiterorističke policija rano jutros su pretresli prestižnu Akademiju vojnog zrakoplovstva u Ankari u potrazi za pobunjenicima.

CNN Turk prenosi da su 42 vojna helikoptera nestala su nakon propalog vojnog puča u Turskoj,
Ovaj podatak je zabrinujavajuć jer bi moglo doći do novog pokušaja svrgavanja turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana, piše CNN


Nepoznati muškarac otvorio je vatru u Ankari ispred sudnice u kojoj ispituju generale optužene za sudjelovanje u vojnom puču, javlja AP.

U nastavku navode da je  policija uspjela savladati napadača.

Podsjećamo, ukupno je  103 generala i admirala turske vojske pritvoreno u okviru istrage o neuspjelom puču u petak navečer, javila je turska provladina agencija Anadolija.

Privedeni su visoki generali iz raznih jedinica i korpusa vojske širom Turske. Oni su osumnjičeni da su sudjelovali neuspjelom državnom udaru u kojem je poginulo 290 ljudi.

Pripadnici jedinice antiterorističke policija rano jutros su pretresli prestižnu Akademiju vojnog zrakoplovstva u Ankari u potrazi za pobunjenicima.

Oko 1.800 pripadnika specijalnih policijskih snaga raspoređeno je tijekom prošle noći u Istanbulu, a najviše ih ima na mostovima.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.