: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Jugo-kadrovi u hrvatskoj diplomaciji

Autor: dnevno.hr

Bivša novinarka Jutarnjeg Lista i Sobodne Dalmacije Bisera Fabrio (danas savjetnik veleposlanika RH u Kini) žestoko verbalno napala njemačkog suca zbog osuđujuće presude Krunoslavu Pratesu!

Nakon toga s pravom se mogu postaviti pitanja: Po kojim kriterijima je ona postala savjetnik veleposlanika? Osim što je dio Perković-Nobilo-Bajić hobotnice i što je glasnogovornik zločinačke Jugo-UDBE. To su izgleda jedini kriteriji po kojima se dolazi u većinu hrvatskih konzulata i veleposlanstava.

Već se i prije u javnosti spominjao slučaj Bisere Fabrio (djevojački Lušić), kao primjer bivše novinarke Jutarnjeg lista i Slobodne Dalmacije, koja je prema riječima zaposlenika bez državnog stručnog ispita, savjetničkog ispita i bez ijednog dana radnog staža u diplomaciji u rujnu 2015. zaposlena u hrvatskom veleposlanstvu u Kini kao savjetnik (inače radi se o visokoj poziciji koja zahtjeva više od 19 godina radnog staža i savjetnički ispit). Današnji HNS-o veleposlanik u Kini Nebojša Koharović očito je pogodovao tom imenovanju, a zbog toga su podnesene i kaznene prijave protiv Fabrio i Koharovića.

Pusićka zadnjih godina napunila diplomaciju jugokadrovima i ljudima koji ne vole Hrvatsku!

Nakon toga s pravom se mogu postaviti pitanja: Po kojim kriterijima je ona postala savjetnik veleposlanika? Koju diplomatsku skolu je ona pohađala kako bi došla na takvu funkciju? Osim što je dio Perkovic-Nobilo-Bajić hobotnice i što je glasnogovornik zločinačke Jugo-UDBE. To su izgleda jedini kriteriji po kojima se dolazi u većinu hrvatskih konzulata i veleposlanstava. Hrvatska diplomacija puna je jugo-kadrova i ljudi koji ne vole Hrvatsku! Nakon zakona o otvaranju arhiva i ova će tema doci na politički dnevni red.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.