Screenshot / twitter

Hrvatica u središtu krvavog napada u Ohiju: ‘Zatvorile su se u sobu,naslagale stolce na vrata i čekale’

Autor: dnevno.hr

Student somalskog podrijetla autom se zabio u gomilu pješaka, a potom izašao i napao ljude mesarskim nožem

Najmanje devet osoba ranjeno je u pucnjavi koja se jučer dogodila na sveučilištu Ohio State u Columbusu kada se student somalskog podrijetla autom zabio u gomilu pješaka, a potom  izašao i napao ljude mesarskim nožem.

Na tom sveučilištu od ove godine studira i trenira najbolja šibenska plivačica Lucija Jurković Periša koja živi u kampusu u kojem se dogodila pucnjava. Mlada Šibenčanka je, srećom, dobro, ali poprilično potresena, piše šibenik.in. 

>>> Pucnjava na Sveučilištu u Ohiju! Četiri osobe mrtve, osumnjičenik mrtav!

“Čuli smo se i jako je bila preplašena. Sve se dogodilo vrlo blizu mjesta gdje stanuje u kampusu, nekih 500-tinjak metara od njezinog stana. Upravo su se vratili s ručka i spremali za predavanje kad je počela pucnjava”, priča za šibenik.in Marijan Tepić, Lucijin trener iz PK Šibenik.

Nakon što je počeo napad Lucija se s nekoliko prijateljica zabarikadarala u jednu sobu.

“Zatvorile su se i naslagale stolice i ostali namještaj na vrata i čekale. Na američkim sveučilištima imaju sistem uzbunjivanjava za ovakve slučaje, pa se kad je počeo napad studenti su dobili poruke na svojim mobitelima da se sklone na sigurno i ne izlaze vani dok policija ne kaže da je sigurno”, ispričao  je Tepić.

Policija je izvijestila da je napadač mrtav.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.