Borna Filic/PIXSELL

(FOTO) NESTAO OSMIJEH S LICA: Pogledajte Todorića kako pognute glave šeće Londonom!

Autor: dnevno.hr

Sud je sljedeće ročište Todoriću tek za sljedeću godinu, konkretno za 10. travnja 2018. godini

U petak se u policijsku stanicu u londonskom Kensingtonu prvi put javio Ivica Todorić. Naime, kako bi ga policija imala na oku Todorić će se policiji morati javljati triput tjedno. Fotoreporteri su ga proteklih dana slikali u pratnji supruge, ali je sinoć došao sam.

Borna Filic/PIXSELL

Podsjetimo, u utorak ujutro se Ivica Todorić predao londonskoj policiji te je pred britanskog suca izveden u popodnevnim satima. Sudac ga je pustio na slobodu uz uvjet da se triput tjedno javlja policiji te da tri sata tijekom noći nosi sigurnosnu narukvicu. Putovnica mu je također oduzeta. Na sudu je Todorić rekao da se protivi izručenju u Hrvatsku. Sud je sljedeće ročište Todoriću tek za sljedeću godinu, konkretno za 10. travnja 2018. godini. Po izlasku sa suda Todorić je rekao: “Kako vas je lijepo vidjeti. Ovo je danas jedna mala pobjeda, ali mislim da je zapravo velika. Ja sam sada građanin ovdje u Engleskoj. Ročište na sudu bilo je dugo i ozbiljno. Nisam imao na sudu priliku reći da sam žrtva političkog progona”.

Osim toga, vlasnik Agrokora je naveo da je “sve bilo dobro, super” pa nadodao: “Uskoro ćete me još puno čuti. Ja ću se od sada oglašavati i putem bloga, ali imam i puno ponuda za nastupe na televiziji.” No, od tada se samo putem bloga obraćao javnosti, a novinarima koji su ga lovili po Londonu je – bježao.

A da Ivici je veoma teško pokazuje i ova fotografija naselja Kensington u kojem trenutno boravi. To je jedno od najelitnijih naselja u gradu. Pogledajte zgrada u kojoj boravi Todorić, a smještena je u ulici Emperors Gate.

Borna Filic/PIXSELL

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.