Dva policajca ubila muškarca: Srušili su ga i upucali iz blizine! (VIDEO)

Autor: I.G.

Dvojica policajaca nasrnula su na Afroamerikanca Altona Sterlina i, nakon što su ga oborili na pločnik i onesposobili elektro-šokom, jedan policajac izvadio je pištolj i u nemoćnog čovjeka hladnokrvno ispalio nekoliko metaka.

Sjedinjene Američke Države potresa još jedno ubojstvo tamnoputog Amerikanca. 37-godišnjeg Altona Sterlinga ubili su policajci, što je izazvalo bijes diljem zemlje, a posebice u Louisiani, gdje se ubojstvo i dogodilo.

Sve se odigralo u nekoliko sekundi. Dvojica policajaca nasrnula su na Afroamerikanca Altona Sterlina i, nakon što su ga oborili na pločnik i onesposobili elektro-šokom, jedan policajac izvadio je pištolj i u nemoćnog čovjeka hladnokrvno ispalio nekoliko metaka.

Počelo je anonimnim pozivom iz prodavaonice u kojem se javlja da im naoružani muškarac prijeti pištoljem. Očevici kažu da Starling nije držao pištolj dok je ležao oboren na pločniku, a ubrzo su u glavnom gradu Louisiane Baton Rougeu počeli prosvjedi protiv policije i rasizma.

Istraga je u tijeku. Analizirat ćemo video i audio snimke. Imamo svjedoke, izjavio je Jean Mckneely, policijski zapovjednik.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.