Amerikanci žele napustiti zemlju, pala kanadska useljenička stranica (FOTO)

Autor: T. P.

Da dio Amerikanaca doista želi iseliti iz zemlje potvrdio je i imigracijski ured na Novom Zelandu.

Neizvjesna izborna noć u SAD-u iznjedrila je pobjedu Donalda Trumpa. Rezultat je to koji je, naravno, razočarao pristaše Hillary Clinton, što je i na  društvenim mrežama izazvalo lavino reakcija. Među mnogim komentarima čiji autori još u nevjerici gledaju izborni rezultat našao se i jedan koji je uočio da je tijekom prebrojavanja glasova pala kanadska useljenička stranica.

Stranica www.cic.gc.ca još uvijek nije dostupna, a da dio Amerikanaca doista želi iseliti iz zemlje potvrdio je i imigracijski ured na Novom Zelandu. Naime, u Novom su Zelendu imigracijski dužnosnici izjavili za Reuters uoči glasovanja da je internetska stranica New Zealand Now, koja se bavi dozvolama boravka i studentsim vizama, imala 1593 registracije američkih građana od 1. studenoga – što je više od 50 posto u samo sedam dana u usporedbi s tipičnom mjesečnom registracijom. Posjet američkih građana toj stranici narastao je gotovo 80 posto u samo mjesec dana (od listopada do studenoga).

capture

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.