Sakrij oglas
 Veličina slova NE NAPUŠTA CRKVU

Posljednji Papin angelus: 'Gospodin me pozvao na planinu'

  • Autor: hina
  • Datum: nedjelja, 24. veljače 2013. u 14:29
Bog me pozvao da se posvetim životu u molitvi i meditaciji, a odluka o odreknuću ne znači da napuštam Crkvu, kazao je u nedjelju papa Benedikt XVI. u svom posljednjem angelusu u pontifikatu.

"Gospodin me pozvao na planinu.. da se posvetim molitvi i meditaciji. Ali to ne znači da napuštam Crkvu, naprotiv", kazao je Papa emotivnim glasom, dodavši da će joj nastaviti služiti s istom ljubavi i jednako predano kao dosad.

Angelus su neprestano prekidali povici mnoštva s Trga svetog Petra, na kojem je bilo nekoliko desetaka tisuća ljudi. Papu su, među ostalim, pozdravili natpisima "Sveti Oče, volimo te", "Hvala Vam, Svetosti".


Vezane vijesti
  • Autor: hina
  • Photo: wikipedia
  • Datum: nedjelja, 24. veljače 2013. u 14:29
 

      
Zadnje vijesti
Svijet SKANDALOZNO: Hrvatske državne institucije i tajne službe ne žele njemačkom sudu predati dokumente koji terete Josipa Perkovića!

Kako doznajemo iz izvora njemačkog suda, na dva zahtjeva suca Daustera koji su poslani 22. srpnja i 14. kolovoza ove godine nitko još nije odgovorio. Za nešto više od tri tjedna treba početi suđenje k

Svijet Prijeteća poruka za Vatikan! Pojačana sigurnost na Trgu sv. Petra!

Talijanska antiteroristička postrojba ustvrdila je da je jedan od sugovornika boravio u Italiji prije osam mjeseci, piše dnevnik.

Svijet SNIMKE IZLAZE NA VIDJELO: Britanci u stravičnom strahu namjestili referendum u svoju korist?! No to ne može zaustaviti promjene koje slijede!

Koliko god britanska propaganda bila jaka, plaćena i svestrana još uvijek nije bila dovoljna za laku pobjedu. Njihov strah je toliko narastao da su se poslužili i najprljavijim metodama referendumske

Izdvojeno
Najčitanije