Sakrij oglas
 Veličina slova NE NAPUŠTA CRKVU

Posljednji Papin angelus: 'Gospodin me pozvao na planinu'

  • Autor: hina
  • Datum: nedjelja, 24. veljače 2013. u 14:29
Bog me pozvao da se posvetim životu u molitvi i meditaciji, a odluka o odreknuću ne znači da napuštam Crkvu, kazao je u nedjelju papa Benedikt XVI. u svom posljednjem angelusu u pontifikatu.

"Gospodin me pozvao na planinu.. da se posvetim molitvi i meditaciji. Ali to ne znači da napuštam Crkvu, naprotiv", kazao je Papa emotivnim glasom, dodavši da će joj nastaviti služiti s istom ljubavi i jednako predano kao dosad.

Angelus su neprestano prekidali povici mnoštva s Trga svetog Petra, na kojem je bilo nekoliko desetaka tisuća ljudi. Papu su, među ostalim, pozdravili natpisima "Sveti Oče, volimo te", "Hvala Vam, Svetosti".


Vezane vijesti
  • Autor: hina
  • Photo: wikipedia
  • Datum: nedjelja, 24. veljače 2013. u 14:29
 

      
Zadnje vijesti
Svijet SAD ublažuje situaciju? 'Smanjuje se opasnost od pada Kobanija!'

Pripadnici ekstremističke skupine Islamske države, koji su prošlih mjeseci zauzeli velike dijelove Iraka i Sirije, već tjednima pokušavaju osvojiti strateški važan većinski kurdski grad Kobani na siri

Svijet NOVA SNIMKA: Majka terorisista ubojice - Ne žalim za sinom, žalim za žrtvama! (VIDEO)

Unatoč napadu, članovi kanadske vlade odlučili su se vratiti uobičajenom poslu, ali uz pojačane mjere sigurnosti.

Svijet Gradonačelnik New Yorka potvrdio da je liječnik koji se vratio iz Gvineje zaražen Ebolom

Na konferenciji za novinare rečeno je da je nakon povratka iz Gvineje imao bliski kontakt sa dvojicom prijatelja i zaručnicom, koji zasad nemaju simptome Ebole i nalaze se u karanteni. Također, zna se

Svijet KATAKLIZMA KOJU SU NAJAVILI ZNANSTVENICI: Ne čudite se - doći će nam erupcija koja će ubiti najmanje 120 milijuna ljudi!

"Moramo biti svjesni činjenice da neće biti ništa čudno ukoliko jednog dana na našem otočju dođe do velike, snažne erupcije", kazali su stručnjaci.

Izdvojeno
Najčitanije