Sakrij oglas
 Veličina slova NE NAPUŠTA CRKVU

Posljednji Papin angelus: 'Gospodin me pozvao na planinu'

  • Autor: hina
  • Datum: nedjelja, 24. veljače 2013. u 14:29
Bog me pozvao da se posvetim životu u molitvi i meditaciji, a odluka o odreknuću ne znači da napuštam Crkvu, kazao je u nedjelju papa Benedikt XVI. u svom posljednjem angelusu u pontifikatu.

"Gospodin me pozvao na planinu.. da se posvetim molitvi i meditaciji. Ali to ne znači da napuštam Crkvu, naprotiv", kazao je Papa emotivnim glasom, dodavši da će joj nastaviti služiti s istom ljubavi i jednako predano kao dosad.

Angelus su neprestano prekidali povici mnoštva s Trga svetog Petra, na kojem je bilo nekoliko desetaka tisuća ljudi. Papu su, među ostalim, pozdravili natpisima "Sveti Oče, volimo te", "Hvala Vam, Svetosti".


Vezane vijesti
  • Autor: hina
  • Photo: wikipedia
  • Datum: nedjelja, 24. veljače 2013. u 14:29
 

      
Zadnje vijesti
Svijet Oružje ne miruje: Novi krvavi napadi u Ukrajini

Jedan je ukrajinski vojnik ranjen u napadu oko 70 osoba za koji je ministar unutarnjih poslova Arsen Avakov na Facebooku napisao da su ga vodili ruski vojnici.

Svijet Sirija za ukidanje misije za nadzor kemijskog naoružanja, Zapad protiv

Američki predstavnici i izaslanstvo EU-a su Kaagu iznijeli zabrinutost zbog najnovijih optužbi da je sirijska vlada koristila klor, vrlo otrovan plin koji se u Prvom svjetskom ratu koristio kao bojni

Svijet The Voice of Russia: 'I Ukrajinka slavila dan osnutka NDH, koja je krvavo terorizirala Židove, Srbe i Rome'

Rusi ovu vijest dižu na razinu fenomena te u razgovoru s ravnateljem Međunarodnog instituta novih država, Aleksejem Martinovim, osuđuju ovaj događaj.

Svijet Pronađeni predmeti nisu ostaci malezijskog zrakoplova?!

Na obali Zapadne Australije, 300 kilometara južno od Pertha, u blizini Auguste, pronađeno je nekoliko predmeta, među kojima i, nagađa se, komad lima sa zakovicama. Smatralo se kako se radi o pravom tr

Izdvojeno
Najčitanije