Sakrij oglas
 Veličina slova NE NAPUŠTA CRKVU

Posljednji Papin angelus: 'Gospodin me pozvao na planinu'

  • Autor: hina
  • Datum: nedjelja, 24. veljače 2013. u 14:29
Bog me pozvao da se posvetim životu u molitvi i meditaciji, a odluka o odreknuću ne znači da napuštam Crkvu, kazao je u nedjelju papa Benedikt XVI. u svom posljednjem angelusu u pontifikatu.

"Gospodin me pozvao na planinu.. da se posvetim molitvi i meditaciji. Ali to ne znači da napuštam Crkvu, naprotiv", kazao je Papa emotivnim glasom, dodavši da će joj nastaviti služiti s istom ljubavi i jednako predano kao dosad.

Angelus su neprestano prekidali povici mnoštva s Trga svetog Petra, na kojem je bilo nekoliko desetaka tisuća ljudi. Papu su, među ostalim, pozdravili natpisima "Sveti Oče, volimo te", "Hvala Vam, Svetosti".


Vezane vijesti
  • Autor: hina
  • Photo: wikipedia
  • Datum: nedjelja, 24. veljače 2013. u 14:29
 

      
Zadnje vijesti
Svijet Rat, bolest, prosvjedi i neredi obilježili 2014. godinu!

Diljem svijeta haraju ratovi, bolesti i siromaštvo, ali čovjek je krajem godine prvi put spustio sondu na komet i pokusno lansirao prototip letjelice za Mars.

Svijet Vladimir Putin zaljubljen: 'Postoji netko koga volim i tko voli mene!' (FOTO)

Iako nije otkrio tko je odabranica njegova srca, već se duže vrijeme šuška kako je to 31-godišnja bivša gimnastičarska Alina Kabajeva.

Svijet Zbog ovoga prijete novi sukobi! Obama odobrio Zakon 'protiv' Rusa!

Obama za sada ne namjerava provoditi nove sankcije prema Rusiji.

Svijet Tragedija u Australiji: Izbodeno osmero djece, jedno ima tek godinu i pol!

Policija u Queenslandu je u priopćenju rekla da je ušla u kuću u predgrađu Cairnsa nešto prije podneva nakon što je obaviještena da se u zgradi nalazi žena s teškim ozljedama.

Izdvojeno
Najčitanije