Sakrij oglas
 Veličina slova NE NAPUŠTA CRKVU

Posljednji Papin angelus: 'Gospodin me pozvao na planinu'

  • Autor: hina
  • Datum: nedjelja, 24. veljače 2013. u 14:29
Bog me pozvao da se posvetim životu u molitvi i meditaciji, a odluka o odreknuću ne znači da napuštam Crkvu, kazao je u nedjelju papa Benedikt XVI. u svom posljednjem angelusu u pontifikatu.

"Gospodin me pozvao na planinu.. da se posvetim molitvi i meditaciji. Ali to ne znači da napuštam Crkvu, naprotiv", kazao je Papa emotivnim glasom, dodavši da će joj nastaviti služiti s istom ljubavi i jednako predano kao dosad.

Angelus su neprestano prekidali povici mnoštva s Trga svetog Petra, na kojem je bilo nekoliko desetaka tisuća ljudi. Papu su, među ostalim, pozdravili natpisima "Sveti Oče, volimo te", "Hvala Vam, Svetosti".


Vezane vijesti
  • Autor: hina
  • Photo: wikipedia
  • Datum: nedjelja, 24. veljače 2013. u 14:29
 

      
Zadnje vijesti
Svijet Nevjerojatan pogled na prosvjede u Hong Kongu kakav još niste vidjeli! (VIDEO)

Naime, ovaj prosvjed je organiziran zbog nezadovoljstva građana Hong Konga čije je pravo izbora na izborima 2017. godine ograničeno od strane vlasti u Pekingu.

Svijet Turska se uključuje u rat protiv ISIL-a?

Sudeći prema situaciji na terenu, vojna akcija mogla bi krenuti i prije odobrenja turskog parlamenta, a Turska već raspoređuje tenkove i oklopne transportere kako bi ojačala granicu prema Siriji.

Svijet PANIKA U SAD-u: Potvrđen prvi slučaj ebole, pacijent je u izolaciji

Američke vlasti ispituju i mogućnost da je netko zaražen virusom ebole neopažen ušao u SAD. Frieden i drugi predstavnici zdravstvenih vlasti u utorak su ustvrdili da se poduzimaju svi potrebni koraci

Izdvojeno
Najčitanije