Sakrij oglas
 Veličina slova NE NAPUŠTA CRKVU

Posljednji Papin angelus: 'Gospodin me pozvao na planinu'

  • Autor: hina
  • Datum: nedjelja, 24. veljače 2013. u 14:29
Bog me pozvao da se posvetim životu u molitvi i meditaciji, a odluka o odreknuću ne znači da napuštam Crkvu, kazao je u nedjelju papa Benedikt XVI. u svom posljednjem angelusu u pontifikatu.

"Gospodin me pozvao na planinu.. da se posvetim molitvi i meditaciji. Ali to ne znači da napuštam Crkvu, naprotiv", kazao je Papa emotivnim glasom, dodavši da će joj nastaviti služiti s istom ljubavi i jednako predano kao dosad.

Angelus su neprestano prekidali povici mnoštva s Trga svetog Petra, na kojem je bilo nekoliko desetaka tisuća ljudi. Papu su, među ostalim, pozdravili natpisima "Sveti Oče, volimo te", "Hvala Vam, Svetosti".


Vezane vijesti
  • Autor: hina
  • Photo: wikipedia
  • Datum: nedjelja, 24. veljače 2013. u 14:29
 

      
Zadnje vijesti
Svijet Papa oštro prozvao svećenike koji naplaćuju svoje usluge!

Pozvao je vjernike i da prijave svećenike koji im žele naplatiti održavanje misa za vjenčanje, za krštenje, za blagoslov, za misnu nakanu i slično.

Svijet NOVINARSKE MUKE: Nije ni slutio da će njegovo javljanje uživo istraživati policija! (VIDEO)

Ovaj prizor traje nekoliko sekundi, a na njemu se vide dvojica muškaraca od kojih je jedan prodavač droge, a drugi kupac.

Svijet Hartmann: Puštanje Šešelja na slobodu je nedopustivo! Presuda je već napisana

"Nikoga još nisu prijevremeno pustili na takav način. Svakome treba reći je li kriv ili ne. Nitko ne želi umrijeti, a da ne dobije odgovor na to pitanje", rekla je Hartmann.

Izdvojeno
Najčitanije