Sakrij oglas
 Veličina slova NE NAPUŠTA CRKVU

Posljednji Papin angelus: 'Gospodin me pozvao na planinu'

  • Autor: hina
  • Datum: nedjelja, 24. veljače 2013. u 14:29
Bog me pozvao da se posvetim životu u molitvi i meditaciji, a odluka o odreknuću ne znači da napuštam Crkvu, kazao je u nedjelju papa Benedikt XVI. u svom posljednjem angelusu u pontifikatu.

"Gospodin me pozvao na planinu.. da se posvetim molitvi i meditaciji. Ali to ne znači da napuštam Crkvu, naprotiv", kazao je Papa emotivnim glasom, dodavši da će joj nastaviti služiti s istom ljubavi i jednako predano kao dosad.

Angelus su neprestano prekidali povici mnoštva s Trga svetog Petra, na kojem je bilo nekoliko desetaka tisuća ljudi. Papu su, među ostalim, pozdravili natpisima "Sveti Oče, volimo te", "Hvala Vam, Svetosti".


Vezane vijesti
  • Autor: hina
  • Photo: wikipedia
  • Datum: nedjelja, 24. veljače 2013. u 14:29
 

      
Zadnje vijesti
Svijet Ubojica u Kanadi je terorist islamist? Policija istražuje Zehaf-Bibeaua kao mogućeg napadača

"Neće nas zastrašiti. Kanada nikada neće biti zastrašena. U stvari to će ojačati našu odlučnost i udvostručiti i naše i napore nacionalnih sigurnosnih agencija da poduzmemo sve potrebne korake kako bi

Svijet BURNO na Baltiku: NATO-ovi i švedski borbeni lovci presreli ruski obaveštajni zrakoplov

NATO-ovo presretanje ruskih vojnih zrakoplova iznad Baltika pojačalo se otkako je Moskva zauzela ukrajinski Krim u ožujku, ali ruski zrakoplovi obično priđu zračnom prostoru NATO-a i ne ulaze u njega,

Svijet KAO U FILMU: Mladić glumom uspio prevariti Španjolsko visoko društvo

Iako u stvarnom životu nema nikakve veze s politikom, niti je bogat, to ga nije spriječilo da uđe na brojna zatvorena događanja, poput nedavne krunidbe španjolskog kralja Filipa VI.

Svijet Razaranje u Kobaneu je veće no što svijet misli - fotografije dokazale! (FOTO)

UN-ov Institut za obuku i istraživanja pokazuju dramatične promjene grada prije i nakon napada ISIL-a.

Izdvojeno
Najčitanije