SRAMOTNA TAJNA PANTOVČAKA Evo zašto ni jedan kuhar u zemlji ne želi raditi za predsjednicu

Autor: MiMi

U posljednje vrijeme Ured predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović prolazi kroz ono kroz što prolaze mnogi turistički poslodavci na jadranskoj obali. Zbog loših uvjeta koje nudi i još niže plaće, kadar koji trenutno najviše nedostaje na Pantovčaku su – kuhari.

Iz povjerljivih izvora portal Net.hr doznaje kako je situacija na rubu krizne, jer usprkos svim pokušajima, na Pantovčaku nema dovoljno kuhara niti pomoćnog kuharskog osoblja što i ne čudi jer je plaća koju Ured nudi niža nego igdje drugdje u toj struci. Naime, plaća kuharima i kuharicama kakvi se trenutno traže na Pantovčaku iznosi jadnih 3200 kuna!

Uz nisku plaću, ‘pogodnosti’ koje se kuharima na Pantovčaku nude su svakodnevne opsežne sigurnosne i protokolarne provjere te nemogućnost da ovaj posao kombiniraju s bilo kojim drugim.

Ove godine Pantovčak je proveo čak tri natječaja za nove kuhare. Jedan od njih, još uvijek je u tijeku i traže se još tri kuhara. Izgleda da su i državnici na svojoj koži počeli osjećati posljedice svoje nesposobnosti da zadrže kadrove u Hrvatskoj. Ako se ovako nastavi, predsjednica će svjetskim državnicima morati posluživati hranu iz dostave. 

Autor:MiMi
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.