provjereno

ZATAŠKAVA LI SE BRUTALNO PREMLAĆIVANJE JER JE POČINITELJ SIN TAJKUNA?! (VIDEO)

Autor: dnevno.hr

Djelatnici hitne su zaključili da su ozljede nastale u nejasnim okolnostima.

Nakon 45 dana ne zna se gotovo ništa o slučaju. Osim da je sedamnaestogodišnji Mile Soldo otišao na rođendansku zabavu, a u gluho doba noći završio u bolnici s frakturom čeljusti, nosne sluznice, dislokacijom čeljusti, polomljenim zubima i teškim potresom mozga, donosi Provjereno.

Otišao je s prijateljima, sve je bilo u redu, koliko se sjeća. Potom su ga dva sata kasnije pronašli na igralištu u lokvi krvi i ozljedama glave. Sve se zbilo u Širokom brijegu, gdje je hitna zaprimila poziv u 2 sata ujutro s objašnjenjem da je na mladića pala stativa.

Djelatnici hitne su zaključili da su ozljede nastale u nejasnim okolnostima.

Bilo je modrica, ogrebotina, posjekotina bili su čak i zubi iz gornje čeljusti, donje čeljusti, hematomi, podlijevi i morali smo ga dalje smjestiti odvežen je na centar urgentne medicine u Mostaru., rekla je za„Provjereno“ Marina Milić, liječnica u Hitnoj pomoći Široki Brijeg.

Stoga su pozvali policiju.

Međutim, u otpusnom pismu nije naveden uzrok ozljeda glave, a policija od samog početka slučaj tretira kao nezgodu.

U gradu Širokom Brijegu, svi pričaju o slučaju, ali nitko ne želi javno ništa reći. Na zabavi je bilo prisutno pedesetak učenika, slučaj su počeli pratiti lokalni mediji, a pokrenuta je Facebook stranica „Istina za Soldu“.

„Provjereno“ je istražilo radi li se o nesretnom slučaju ili brutalnom premlaćivanju, koje se pokušalo prikriti tako što je Mili gol namješten dok je ležao u nesvijesti? Pokušava li se slučaj zataškati zato što je počinitelj sin moćnog tajkuna?

Cijelu priču koju je istražio Ivan Čorkalo možete pogledati večeras u 22 sata i 25 minuta u emisiji „Provjereno“.

Autor: dnevno.hr