Hajrudin Merdanovic/24sata

Zagrepčanka izbola banjalučkog fotografa 11 puta!

Autor: Dnevno.hr

Uhićena Kristina tvrdi da je to učinila u samoobrani, nakon što ju je pokušao silovati, u što susjedi sumnjaju

Narkomanska ovisnica Kristina Jovković (31) izbola je 11 puta kuhinjskim nožem svog partnera Aleksandra Mujčinovića zvanog Aki (44), piše Vecernji.ba. Od toga tri puta u grudi, a osam u trbuh. Uzrok smrti je iskrvarenje i nastupila je u petak predvečer – potvrdio je u ponedjeljak obducent Željko Karan.
Zločin je otkriven tek u nedjelju u kući u banjolučkoj Solunskoj ulici na broju 73, u naselju Hiset, gdje je ubijeni fotograf živio sam. Pronađen je izboden i bez odjeće, a ubrzo je uhićena Kristina koja je tvrdila da je to učinila u samoobrani, nakon što ju je pokušao silovati.
Poznanici nesretnog para i susjedi sumnjaju u njezinu verziju, osobito kada su čuli da je pokušala prikriti tragove. Akijeva obitelj, majka i sestre koje žive u Hrvatskoj, i brat u Kanadi, još u šoku nakon što su za sve doznali preko društvenih mreža.

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.