Srdjan Ilic/PIXSELL

Vučić: u šoku: ‘Ja ovo ne razumijem, Glavašu poništena presuda, poništena presuda Stepincu ‘

Autor: dnevno.hr

"To je još jedna u nizu teških odluka donesenih protiv srpskog naroda,", smatra Vučić.

Premijer Aleksandar Vučić  osvrnuo se na oslobađajuću presudu Branimiru Glavašu te smatra da je to  odluka protiv srpskog naroda

“To je još jedna u nizu teških odluka donesenih protiv srpskog naroda, neobjašnjivih za nedvosmisleno jasne zločine koji su počinjeni protiv Srba. Prethodno je poništena presuda za najteže zločine u Drugom svjetskom ratu i očigledno je da je situacija iz dana u dan za naš narod u Hrvatskoj i uopće zapadno od Drine i Dunava sve kompliciranija”, negodovao je Vučić zbog presude

U nastavku je kazao da je mnogo Srba stradalo u ratovima 1990-  tih te da presuda umanjuje srpske žrtve. “Te žrtve su velike mi imamo obavezu da spriječimo, da učinimo sve što možemo da ih ne bude više u budućnosti,” rekao je Vučić.

“Ovo više jednostavno ne razumijem, Glavašu poništena presuda, poništena presuda Stepincu”, kazao je Vučići pozvao EU da reagira.

 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.