Srdjan Ilic/PIXSELL

Vučić u lovu na predsjedničku poziciju snimio spot ‘Vučiću, pede*u’

Autor: dnevno.hr

Njegovi su izgledi bili veći od Nikolićevih, tvrdi Vučić

Premijer i budući kandidat za predsjednika Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za srpski  Kurir odgovorio je na pitanje koga vidi kao protivnika u drugom krugu predsjedničkih izborai  rekao da treba pričekati 2. travanja pa onda govoriti o svemu drugom.

“Izbori će biti zakazani za 2. travnja i pustite da vidimo izbore 2. travnja pa da onda govorimo o svemu drugom”, rekao je Vučić, prenosi N1. 

Rekao je i da se odlučio kandidirati za predsjednika on, a ne podržatiaktualnog predsjednika Srbije Tomislava Nikolića, jer su za nijansu njegovi izgledi bili veći od Nikolićevih.

“To je bio jedini razlog kojim sam se rukovodio, a ne je li on dobro obavljao posao”, rekao je Vučić i ponovio da je Nikolić svoj posao dobro obavljao.

On je rekao i da je za predizbornu kampanju snimio predizborni spot “Vučiću, pederu”.

“Snimio sam ga, oni puštaju originalno kako mi viču: Vučiću, pederu”, rekao je premijer.

Odgovarajući na pitanje koga vidi na mjestu premijera Srbije umjesto njega on je kazao, još nikoga. “S tim ću se početi baviti tek ako na predsjedničkim izborima dobijem povjerenje građana”, kazao je Vučić.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.