Srdjan Ilic/PIXSELL

VUČIĆ SPUSTIO ŠEŠELJU: Ako su vam potrebne pelene, donijet će vam ih!

Autor: A.P.

Nakon toga Vučić je pričao o zaštiti nacionalnih interesa Srbije. On je rekao da će nova vlada stvarati bolje uvjete za odnose sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom, ali napomenuo i da će znati da zaštiti i nacionalne interese.

U Srbiji je u tijeku sjednica Skupštine Srbije na kojoj je mandatar Aleksandar Vućić predstavio program i članove nove Vlade Srbije. A tijekom izlaganja Aleksandar Vučić je u jednom trenutku napravio pogrešku, a rekao je da je to učinio zbog umora.

On je rekao da je tek pri početku s čitanjem. A nakon toga mu je srpski radikal i četnički vojvoda Vojislav Šešelj krenuo dobacivati  kako će mu biti potrebne pelene, na što je Vučić imao spreman odgovor.

– Tek sam počeo sa izlaganjem, ako su vama gospodine Šešelj potrebne pelene donijet će vam, meni nisu – rekao je Vučić.

Nakon toga Vučić je pričao o zaštiti nacionalnih interesa Srbije. On je rekao da će nova vlada stvarati bolje uvjete za odnose sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom, ali napomenuo i da će znati da zaštiti i nacionalne interese, piše Alo.

 Srdjan Ilic/PIXSELL
Srdjan Ilic/PIXSELL

– Stvarat ćemo uvjete za bolje odnose s Hrvatskom i BiH, ali ćemo i te kako znati zaštititi naše nacionalne interese od onih koji ih budu ugrožavali – rekao je Vučić i dodao da će goniti Srbe koji su počinili zločine i istaknuo da je jedino što traže da svi zločinci bez obzira na nacionalnost jednako odgovaraju.

Podsjetimo, nova Vlada Srbije, osma od 2000. godine, imat će osam novih članova i jednak broj resora kao i prethodna.

Novi ministri bit će, prema predlogu mandatara Aleksandra Vučića, Branislav Nedimović, Mladen Šarčević, Nela Kuburović, Ana Brnabić, Vladan Vukosavljević i Goran Knežević. Vlada će dobiti i dva nova ministra bez portfelja – Slavicu Đukić Dejanović i Milana Krkobabića.

Autor: A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.