Loznica Info

Vučić se naljutio na novinare zbog Šljivančanina: ‘Odslužio je kaznu, što još treba učiniti?’

Autor: N. K.

Vučić je izjavio da je Veselin Šljivančanin na otvaranje tvornice u Rumu došao da ga pozdravi, a ne kako bi sudjelovao na tom otvorenju

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, izjavio je da je Veselin Šljivančanin na otvaranje tvornice u Rumu došao da ga pozdravi, a ne kako bi sudjelovao na tom otvorenju.

Na pitanje novinara N1 o tome zašto je haaški osuđenik i vukovarski krvnik na otvaranju tvornice, odgovorio je kako je Šljivančanin odradio svoju kaznu, te je slobodan čovjek.

“Što hoćete, da ga vežemo, da ga ubijemo? Što vam smeta, jel’ se miješa u politiku, da ga vežemo okovima… Što biste vi da učinimo?” rekao je Vučić.

“Pojavio se ispred vrata da me pozdravi. Čovjek je odslužio kaznu, što još treba učiniti? I on i svi mi? A Gotovina će u Hrvatskoj biti predsjednik, ako to nekome zatreba”, bijesno je odgovorio Vučić.

Autor:N. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.