Srdjan Ilic/PIXSELL

VUČIĆ O ATENTATU: ‘Ne znam više ništa, kao guska u magli sam bez obzira na sve teorije’

Autor: dnevno.hr

Po nalogu srbijanskog tužiteljstva provodi se istraga nakon što je u sanducima pored šetališta kod spomen-parka Jajinci pronađeno oružje nedaleko od obiteljske kuće oca Aleksandra Vučića

 Premijer Srbije Aleksandar Vučić obratio se obratiti javnosti dan nakon što je pronađeno oružje u blizini njegove obiteljske kuće.

“Bolje je da vas ubiju nego da se bavite ubijanjem. Ja o ovome što se dogodilo ne znam ništa. Čuo sam određene stvari, ali nedovoljno da bih s time izlazio u javnost. Sinoć su uzeti svi otisci, siguran sam da će se naći parcijalni DNK pa ćemo ustanoviti motive. Možda je netko i slučajno ostavio to oružje. Ne znam više ništa, kao guska u magli sam, bez obzira na sve teorije. Najviše me brine što se ondje djeca igraju, mogao je netko stradati. Nemam nijedan dokaz da me je netko htio ubiti”, rekao je Vučić.

Po nalogu srbijanskog tužiteljstva provodi se istraga nakon što je u sanducima pored šetališta kod spomen-parka Jajinci pronađeno oružje nedaleko od obiteljske kuće oca Aleksandra Vučića, prenose srpski mediji.

Naložena je analiza otisaka te DNK uzoraka s oružja koje je u subotu pronađeno u šumi. Radio-televizija Srbije javila je da forenzičari nastavljaju pretraživati lokaciju na kojoj je otkriveno oružje.

Autor: dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI