Wikimedia

VOJNIK SVIMA ‘ZAČEPIO’ USTA: ‘Baš mi je drago što sam preživio jer po mrtvima možete sr*t!’

Autor: S.V.

Vrlo zanimljivu reakciju na nepoštivanje mrtvih vojnika, donosi jedan koji je preživio ratnu strahotu u BiH.

Njegov je status trenutačno jedan od najčitanijih u susjednoj državi, a prenijeli su ga i mnogi tamošnji mediji:

“Ne kažem nikom ništa, svak ima svoju glavu da misli, ako u njoj naravno ima vijuga za razvijanje svoga mišljenja, tako i ja.

Ali zato hoću reći; Da sam ja kojim slučajem poginuo u ratu kao borac i pripadnik ARBiH, ja jadan ne bi ni znao da bi mi do danas, pa i u buduće, preživjeli komadanti i političko kriminalna svita stajala ispred moje humke ili kolektivnog obilježja na kojem piše moje ime i odavali počast kao borcu na Allahovom putu kao šehidu ili Allahovog ratnika, i još za medije iznosili izjave sprdnje i govorili Ako Bog da biće šehid??

Kako mrtav ne govori niti prdi, pa možeš pisat-brisat i srat po njemu što fanatik ogrezo fanatizmom i stranačkom ideologijom katkad i po potrebi spremi, tako da ne možeš miran niti biti u grobu niti od njihovih padobranskih nasrtaja. 
E, baš mi je drago da sam preživio svu tu golgotu i da vama mogu stresti u brk što hoću i opsovat što hoću i kad hoću.

I da ne zaboravim i dodam; Ja sam bio pripadnik ARBiH i bio borac na obrani zemlje BiH, ravnopravne, nedjeljive, za slobodu svih građana, za građansku i sekularnu državu RBiH. Za državu BiH koja nije ni srpska, ni hrvatska, ni muslimansko turska, niti pravoslavna, niti katolička, niti islamska. Već BiH koja je bosanska i kao takva svih njenih građana koji u njoj slobodno žive bez obzira na njihov svjetonazor, religijsku ili neku drugu etničku pripadnost. 

Vaše promocije religijskih vojni komponenti zaraćenih strana okačite mačku o rep.




Žali Bože samo poginulih i stradalih u ovoj nesretnoj zemlji kojima odajem dužno poštovanje i uvjeren sam da su otišli sa ovog svijeta sa potpuno drugačijom vizijom o svojoj zemlji, nego što im zapovjednici i politička svita danas prezentiraju.”

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.