screenshot

(VIDEO) ŠEŠELJ – POSVUDUŠA! Ušao u kontroverzni srpski reality show!

Autor: dnevno.hr

Šešelj se našao u još jednom realityju

Nakon što je sudjelovao u srpskoj verziji “Farme”, Vojislav Šešelj našao se u još jednom bizarnom srpskom reality showu “Zadruga” kontroverznog vlasnika Pink TV-a, Željka Mitrovića.

Među starletama i ostalim likovima sa srpske estradne scene našao se tako i kontroverzni političar koji je u realityju odmah dobio ulogu suca pa je održao i nekoliko “ročišta” u kojima je rješavao razmirice među ostalim kandidatima.

Ulazeći u “Zadrugu”, prokomentirao je da bi bilo dobro da tu preseli sjedište svoje stranke kad show završi. Zastao je i kod takozvanog “Drva mudrosti” gdje se osvrnuo na slučaj ubijene pjevačice Jelene Marjanović.

(VIDEO) Riješen misterij ubojstva srpske pjevačice Jelene Marjanović?

“Izgleda da je policija utvrdila njegov DNK na donjem rublju njegove supruge. Pretpostavlja se da je on suprugu presvlačio poslije ubojstva. Nisam siguran da je on ubojica, ali nemam dokaza da kažem na koga sumnjam. Nadam se da će on sada propjevati u zatvoru i kada ga nema tko nadzirati, sigurno će propjevati. Prvi put je njegov otac danas progovorio o motivu, da mu je snaha imala tajkuna za ljubavnika, dosad to nismo čuli, ali nisam dovoljno u toku da bih mogao više komentirati”, izjavio  je Šešelj o uhićenju supruga ubijene pjevačice, Zorana Marjanovića.

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.