screenshoot

(VIDEO) BEŠLAGIĆ ‘POLUDIO’ NA ‘VJERNIKE’: ‘Postali ste fašisti! Fuj!’

Autor: S.V.

Govor Enisa Bešlagića na skupu nove političke stranke u BiH “Narod i pravda”, izazvao je pravu silinu  reakcija po medijima i društvenim mrežama, uz najčešću kritiku glumcu da se “prodao”.

Ova reakcija rezultirala je Bešlagićevim žestokim odgovorom u kojem se prvenstveno obratio političkim vođama sva tri naroda u BiH:

“Evo me, miševi, koji radite za medije koji propagiraju fašizam. Protiv sam lažnih vijesti koje šire potkupljivi ljudi. Biti nacionalno osviješten je pitanje svih naroda na ovim prostorima, ali mrziti druge zbog njihove vjere ili imena i misliti da si bolji narod od drugoga je fašizam! Jeste li prepoznali ovu pojavu kod svih naroda?! Jeste… Onda počnimo ukazivati na nju, a ne ignorirati je! Narod je medij koji će vam jasno poslati poruku na izborima! Ova mladost koju trujete godinama mržnjom! Nećemo više šutjeti na vaše laži! Mi smo medij! I hvala Bogu da nismo dio vaše priče”, napisao je Bešlagić i usput objavio video u kojem se obratio još nemilosrdnijim riječima:

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.