Davor Visnjic/PIXSELL

U SLUŽBENOM POSJETU: Zlatko Hasanbegović u Mađarskoj

Autor: A.P.

Ministar Hasanbegović će u utorak 24. svibnja sudjelovati na Prvom književnom forumu NR Kine i zemalja srednje i istočne Europe u Balatonfüredu, izvijestili su iz Ministarstva kulture RH.

Od 23. do 25. svibnja ministar kulture Republike Hrvatske dr. Zlatko Hasanbegović boravit će u službenom posjetu Mađarskoj, na poziv ministra ljudskih resursa Mađarske Zoltana Baloga.

A osim toga Balog i ministar Hasanbegović u ponedjeljak će potpisati Program kulturne suradnje između dvaju ministarstava za 2016. – 2018. godinu.

Ministar Hasanbegović će u utorak 24. svibnja sudjelovati na Prvom književnom forumu NR Kine i zemalja srednje i istočne Europe u Balatonfüredu, izvijestili su iz Ministarstva kulture RH.

Sastanak s predstavnicima Hrvata u Mađarskoj dogovoren je u sklopu službenog posjeta. Tako bi se ministar trebao susresti s glasnogovornikom hrvatske manjine u Mađarskom parlamentu Mišom Heppom, predsjednikom Hrvatske državne samouprave Ivanom Guganom i predsjednikom Saveza Hrvata u Mađarskoj Josom Ostrogoncem.

Hasanbegović će u organizaciji hrvatskog Veleposlanstva u Budimpešti s izaslanstvom Ministarstva kulture RH posjetiti Hrvatsku školu u Budimpešti te nekoliko kulturnih institucija.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.