Zvonimir Coric/Vecernji list

TUŽITELJSTVO BIH UPOZORILO DORH: Još 2014. smo upozorili na predmete s Hrvatima!

Autor: dnevno.hr

'' U skorije vrijeme, nismo zaprimili nikakav materijal iz MUP-a RS.'', navode.

O predmetima koji postoje protiv hrvatskih državljana Tužiteljstvo BiH navodno je svoje kolege iz DORH-a upozorilo u ljeto 2014. godine.

“O predmetima koji postoje u Tužiteljstvu BiH, a odnose se na hrvatske državljane koji borave u R Hrvatskoj, Tužiteljstvo BiH upoznalo je kolege iz Državnog odvjetništva Republike Hrvatske prilikom posjete glavnog državnog odvjetnika Hrvatske, 21.08.2014. godine.

U skorije vrijeme, nismo zaprimili nikakav materijal iz MUP-a RS.

Prilikom svakog susreta sa kolegama iz Državnog odvjetništva Republike Hrvatske, a prema Protokolu o suradnji, inicirana je potreba riješavanja ovih predmeta, a također i sa Tužilaštvom za ratne zločine Srbije i Vrhovnim tužilaštvom Crne Gore, u vezi predmeta protiv državljana tih zemalja”, stoji u priopćenju Tužiteljstva BiH.

U DORH-u su na Indexov u pit samo kratko odgovorili da ne okmentiraju napise u medijima

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.