Tomislav Miletic/PIXSELL

Tuga i jad: Ubio se na radnom mjestu, nije primio 15 plaća

Autor: Dnevno.hr

Predsjednik sindikata je naveo da radnici Goše nisu primili između 15 i 20 plaća i da je mnogim radnicima jedini obrok tijekom dana - topli obrok u tvornici

Radnik tvornice vozila “Goša” iz Smederevske Palanke D.M. počinio je samoubojstvo na radnom mjestu, javljaju srpski mediji.

Po riječima predsjednika Samostalnog sindikata te tvornice Milorada Miloradovića, njegov kolega, 57-godišnjak, ubio se na radnom mjestu zbog izuzetno teške ekonomske situacije u obitelji.

Miloradović je kazao agenciji Beta da četiri godine radnicima nisu uplaćeni doprinosi za zdravstveno ni mirovinsko osiguranje.

Predsjednik sindikata je naveo da radnici Goše nisu primili između 15 i 20 plaća i da je mnogim radnicima jedini obrok tijekom dana – topli obrok u tvornici.

Navodno je kraj tijela nesretnog radnika pronađeno oproštajno pismo u kojem objašnjava motive.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.