screenshoot

STIŽE MARKO, MILOŠEVIĆEV NASLJEDNIK: ‘Ja sam njegov unuk, on je moj idol i učlanit ću se u njegovu stranku’

Autor: T. Budak

Marko je spreman za upis u djedovu stranku, a Dačić ne skriva oduševljenje i kaže: "Čuvam mu poziciju!"

Marko Milošević ovih je dana proslavio 18. rođendan, a to su popratili svi srpski mediji. Razlog tome je što se Marko ni po čemu ne razlikuje osim što je unuk – Slobodana Miloševića.

Marko Milošević je u ekskluzivnom razgovoru za tamošnji medij prošle godine rekao da mu je djed Slobodan uzor pa će zbog toga, čim završi gimnaziju, upisati pravni fakultet, a na pitanje planira li se baviti politikom, prije godinu dana rekao je:

“Politika je nešto što je meni i mojoj obitelji nanijelo mnogo zla. Ipak, kad napunim 18 godina, razmišljam da se učlanim u SPS, partiju koju je moj djed osnovao”.

Među najbližom rodbinom i prijateljima na proslavi je bio i šef socijalista Ivica Dačić koji je ujedno bio i najveseliji gost. Dačić je izjavio da na proslavi nije pričao sa Markom o tome stoji li i dalje iza svoje želje da se, kad postane punoljetan, učlani u SPS, ali je rekao:

“Bilo bi mi drago da se učlani, a ja mu, naravno, čuvam funkciju”.

Autor:T. Budak
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.