Srdjan Ilic/PIXSELL

Srpski ministar: ‘Dio oružja kod Vučićeve kuće bio na hrvatskim ratištima’

Autor: dnevno.hr

"Večeras ćemo znati ima li uopće DNK tragova, kakvih i možemo li ih usporediti s nekim u bazi" rekao je.

Srbijanski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović u nedjelju je kazao da se rezultati DNK s oružja nađenog nedaleko od kuće Aleksandra Vučića očekuju večeras.

Ono što smo utvrdili je porijeklo jednog dijela naoružanja.Dio  ručnog bacača dolazi s jednog dijela hrvatskog ratišta, a dijve bombe s ratišta iz BiH,u blizini Sarajeva. To su prvi podatci, radit ćemo dalje kako bismo otkrili tko je mogao doći u posjedovog oružja.

Večeras ćemo znati ima li uopće DNK tragova, kakvih i možemo li ih usporediti s nekim u bazi” rekao je on za televiziju “Prva”.

Podsjećamo, u blizini obiteljske kuće premijera Srbije Aleksandra Vučića, na putu koji do nje vodi, policija je u subotu pronašla blindirani automobil u kojem su se nalazili sanduci s oružjem.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.