screenshot: Kurir

Srpkinja čuvala Trumpovu djecu: ‘On vam jako voli Srbiju i srpski narod’

Autor: dnevno.hr

Za navedeni medij Milisavljević je rekla da je kod sebe često imala pištolj kada bi išla u šetnju s Trumpovom djecom; ''Krila sam ga u dječjoj torbi. Nitko nije znao da ga imam. Strah me je bilo da netko ne otme djecu. Imala sam iskustva s oružjem jer sam prije odlaska u Ameriku bila u JNA .

Krajem  sedamdesetih i osamdesetih godina Milka Milisavljević čuvala je dvojicu sinova novog američkog predsjednika. Ova 85-godišnjakinja tvrdi kako je Donald Trump jako dobar i vrijedan, nije čangrizav, te da je dobar u duši, prenosi Kurir. ” Jako voli Srbiju, srpski narod i srpske žene”, otkrila je.

 U Trumpovoj je kući provela osam godina, te otkriva kako je čuvala Donalda Juniora i Erica. Otkrila je i kako joj je Trump davao tisuću dolara za rođendan.

”Jako sam voljela njegovu djecu, kao i oni mene. Ma voljela sam sam ih više nego sebe, volim ih i dan-danas. Voljela bih se opet s njima sresti”, ispričala je Milka.

Kada pronađe adresu Milka namjerava pisati svojem bivšem poslodavcu.

”Htjela bih mu poželjeti sreću, kako u poslu, tako i u životu s Melanijom i djecom, kao i da zauvijek ostane predsjednik Sjedinjenih Država. Želim mu reći kako vjerujem da će pomoći svom narodu i nastojati da ne bude nemira u svijetu. On je uvijek za mir, nije za sukobe. Također, htjela bih ga pozvati u Srbiju. Priredila bih mu lijep, pravi srpski ručak u svojoj kući – kazala je Milisavljević.

Za navedeni medij Milisavljević je rekla da je kod sebe često imala pištolj kada bi išla u šetnju s Trumpovom djecom; ”Krila sam ga u dječjoj torbi. Nitko nije znao da ga imam. Strah me je bilo da netko ne otme djecu. Imala sam iskustva s oružjem jer sam prije odlaska u Ameriku bila u JNA .

Autor: dnevno.hr