Screenshot / Youtube

SRBIJA U PANICI: Pripadnik ISIL-a tajnim kanalima ušao u zemlju i skriva se u Beogradu!

Autor: M.M.

Sirijac se priključio ISIL-u nakon što je optužio opoziciju da je izdala sirijsku revoluciju.

Srpska policija već nekoliko dana intenzivno traga za Abdulom Basetom el Saroutom iz Sirije, istaknutom pripadniku ISIL-a, za kojeg se vjeruje da je ilegalnim kanalima s migrantima ušao u zemlju i da se trenutno krije na teritoriju Beograda!

Sarout se smatra liderom sirijskih pobunjenika u svom rodnom gradu Homs, a mnogi ga opisuju i kao „ikonu sirijskog proljeća”, budući da se radi o veoma popularnom Sirijcu koji je bio golman u nekadašnjoj nogometnoj reprezentaciji ove zemlje! Upravo zbog toga dobio je nadimak “Čuvar Revolucije!”

Nitko još ne zna kako je ušao u zemlju i došao do Beograda. Prema podacima kojima raspolažemo, radi se o važnom članu terorističke organizacije Islamska država. Ne zna se ni je li naoružan, niti to da je u našoj zemlji po nekom specijalnom zadatku, niti je li mu namjera da nastavi dalje”, rekao je dobro obaviješteničuvar revolucije izvor za Alo.

Sirijac se priključio ISIL-u nakon što je optužio opoziciju da je izdala sirijsku revoluciju.  Zbog svoje popularnosti i borbe protiv režima u Siriji, o njemu su snimani i brojni filmovi. Jedan od njih je „Povratak u Homs”, dokumentarac iz 2013.

 Često se spekuliralo i da je mrtav, ali je to uvijek demantirano  njegovom fotografijom ili videoporukom na internet kanalima. Posljednje informacije govore da je u Srbiji!

Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.