Avaz

Sin preminulog Ibrahima Kevljanina: ‘Toni Cetinski nije me kontaktirao’

Autor: dnevno.hr

Adis Kevljanin, sin Ibrahima Kevljanina, kojega je Toni Cetinski pregazio u Rovinju automobilom, ispričao je za Avaz na koji način je saznao za očevu smrt, što se događalo nakon tragedije i kada se zadnji put susreo sa svojim ocem.

Poziv od prijatelja

Za smrt oca je saznao iste noći kada je poginuo, jer su ga nazvali prijatelji iz Rovinja, s obzirom da živi u Innsbrucku. Nakon što su ga prijatelji nazvali s tužnim vijestima, počeli su ga zvati i drugi prijatelji koji su mu ispričali što se dogodilo tog dana.

Prijatelji su mu ispričali kako je Cetinski udario njegovog oca dok je stajao na cesti, a naglasio je kako je Cetinski i poznat po svojoj brzoj vožnji. Dodao je kako je on osobno vozio tom ulicom te kako je uvijek morao vrlo polako i oprezno voziti njome, jer uvijek netko prolazi, posebno turisti.

Bez kontakta

Kevljanin je zatim rekao kako ga Cetinski nije nazvao, a nisu ga kontaktirali ni njegovi odvjetnici. Dodao je kako se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo otkako je saznao za očevu smrt, a prije osam godina je operirao srce te ionako mora piti brojne lijekove.

Prije nego što se odselio, u Rovinju je živio gotovo 20 godina. Rekao je kako je prije nekoliko godina ostao bez brata Harisa, koji je poginuo u automobilskoj nesreći. Nakon bratove smrti, njegov otac se okrenuo alkoholu, ali su ga voljeli svi u Rovinju. Sjetio se kako su zajedno u kolovozu ove godine zajedno sjedili u kafiću. Zaključio je kako ne može vjerovati kako je to zadnji put da je vidio svog oca.




Početkom tjedna bi trebao otići kod svoje liječnice, kako bi dobio dopuštenje da otputuje u Rovinj na sahranu svog oca, zaključio je Kevljanin za Avaz.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.