Srdjan Ilic/PIXSELL

ŠEŠELJ ŠOKIRAO RAZGOVOROM: ‘Zapad planira ubiti Vučića zbog odnosa s Rusijom’

Autor: T. Budak

"Vučić je potencijalno ugrožen. A to znači da je njemu rok trajanja, što se Zapada tiče, istekao. Zapad protiv njega poduzima sve ozbiljnije mjere. Ne budu li ga mogli drugačije rušiti, ubit će ga", tvrdi Šešelj

Vojislav Šešelj u posljednjem intervjuu pozvan je kako bi komentirao predizbornu, predsjedničku kampanju u Srbiji. Sasvim je jasno, većina razgovora svodila se na komentiranje političkog suparnika i nekoć učenika Vojislava Šešelja – Aleksandra Vučića.

Na komentar novinara da je iznenađujuće blag prema Vučiću, Šešelj je kazao:

– Kritiziram ga, ali njega ne vrijeđam osobno. Postoji jedna stvar koju morate imati u vidu – prozapadna opozicija nama je veći protivnik od Vučića. Ako Vučić napravi korekcije u politici prema EU, možemo i u koaliciju. Samo da se odrekne EU. Evo, valjda je do sada shvatio da su nam tamo samo neprijatelji – rekao je i nadovezao se kao je čuo da se u Srbiji spremaju “krvavi nemiri”.

Osim informacije o nemirima, Šešelj je kazao kako pouzdano zna da se Vučiću “ne piše dobro”:

– On je potencijalno ugrožen. A to znači da je njemu rok trajanja, što se Zapada tiče, istekao. Zapad protiv njega poduzima sve ozbiljnije mjere. Ne budu li ga mogli drugačije rušiti, ubit će ga.

Autor:T. Budak
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.