ŠEŠELJ PROVOCIRA: Jedva čekam popiti kavu u centru Zagreba, a taj vaš premijer…

Autor: Dnevno.hr

Nada se i susretu s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Nakon najave Vojislava Šešelja da je dobio diplomatsku putovnicu i da kreće za Zagreb, te nakon Oreškovićeve poruke da će ga uhititi čim dođe, Šešelj je ponovno imao što reći.

“Taj vaš premijer je već odavno bivši i njegove riječi nemaju nikakvu težinu. Znam da je određeni državni organ donio odluku da mi se zabrani ulazak u Hrvatsku 20 godina. Ali, to se odnosi samo na običnog građanina, a ne na nosioca diplomatske putovnice. Jer da Hrvatska sad nešto pokuša protiv nosioca srpske diplomatske putovnice, to bi odmah inciralo progon hrvatskog veleposlanika iz Beograda. Tako vam je to u diplomaciji”, kaže Šešelj za RTL.

Smatra da se ne radi o provokaciji.

“Netko će me dočekati prijateljski, netko će škrgutati zubima, možda će netko nešto uvredljivo dobaciti, ali meni to ne smeta”, tvrdi Šešelj.

Želi se sastati s hrvatskom predsjednicom

Nada se i susretu s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

“Ja ću podnijeti službeni zahtjev za taj susret. Bilo bi neozbiljno s njene strane da izbjegne taj susret i zašto bi ga izbjegla”, rekao je Šešelj i za kraj rekao:




“Jedva čekam da dođem u centar Zagreba, da sjednem u Gradsku kavanu, da obiđem knjižare u gradu, uvijek sam tamo volio kupovati knjige”.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.