Srdjan Ilic/PIXSELL

Šešelj oblatio Nikolića: ‘Išaranim vlakom pokušao je izazvati krvoproliće i stvoriti situaciju u kojoj bi ga vidjeli kao vođu i spasitelja’

Autor: T. P.

Šešelj smatra da su Nikolića i u Srbiji i svijetu već svi prozreli

Vođa Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je da je predsjednik Srbije Tomislav Nikolić, svjestan da nema više što očekivati u političkom životu Srbije, slanjem “išaranog voza” na Kosovo “pokušao izazvati krvoproliće i stvoriti situaciju u kojoj bi ga vidjeli kao vođu i spasitelja”.

“Nikolić je bio spreman izazvati krvoproliće provokacijom s putničkim vlakom išaranim parolama koje bi sigurno Šiptare iritirale, izazvale njihov bijes i teror, ali u ovom slučaju i njihovu oružanu bandu formiranu uz podršku NATO-a”, izjavio je Šešelj na medijskoj konferenciji i dodao da je to bio primjer kako predsednik, nezadovoljan političkom pozicijom, može nanijeti štetu i državi i narodu.

Prema njegovu mišljenju, Tomislav Nikolić je to učinio proračunato, očekujući da će ako vlak bude napadnut, biti žrtava i krvoprolića, da će srpska policija reagirati i da će tako probuditi patriotizam.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.