Screenshoot/Youtube

‘Šešelj će postati predsjednik Srbije, ako Vučić ne predloži dobrog kandidata’

Autor: Dnevno.hr

Stefanović ima puno povjerenje za Vučića i njegove odluke te je siguran da će se "voditi najboljim interesima Srbije kada bude predlagao kandidata"

Ministar unutarnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović, uvjeren je kako će Aleksandar Vučić predložiti dobrog kandidata za predsjednika Srbije koji će voditi računa o interesima zemlje.

“Uvjeren sam da će Vučić predložiti dobrog kandidata za predsjednika Srbije, koji će znati voditi računa o interesima naše zemlje i pomogne da naš narod živi bolje”,  kazao je Stefanović za Tanjug i upozorio: “U suprotnom će Šešelj bez sumnje”.

Stefanović ima puno povjerenje za Vučića i njegove odluke te je siguran da će se “voditi najboljim interesima Srbije kada bude predlagao kandidata”.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.