President of Russia

RUSI PRIZNALI? ‘Bili smo zaljubljeni u Ameriku, a onda su nas preko noći izgubili zbog OVOG!’

Autor: dnevno.hr

Skoro čitav ruski narod stajao je i govorio: 'Što još ugodno možemo učini za vas'

Glavna urednica televizije RT Margarita Simonyan izjavila je za televiziju CBS kada i zašto se promijenio odnos većine Rusa prema Sjedinjenim Američkim Državama.

Prema njenim riječima, Rusija je zračne napade smatrala nepravičnima i nezakonitima, jer UN nije dao mandat za njihovo provođenje.

”Za nas je bio šok. Tijekom devedesetih Rusi su bili zaljubljeni u Ameriku. Radili smo sve što ste nam govorili. I željeli smo za vas učiniti sve više. Skoro čitav ruski narod stajao je i govorio: “Što još ugodno možemo učini za vas? Želimo biti isti kao vi. Mi vas volimo”.

A onda 1999. godine – bum! Bombardirali ste ih. I na tome sve se završilo – preko noći ste nas izgubili. Nažalost – ispričala je Simonyanova, a prenose srpski mediji.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.