pixabay.com

PROGOVORIO PEDOFIL UHVAĆEN KAKO LJUBI DJEVOJČICU: Briga me za policiju, volim je i oženit ću je kad-tad

Autor: M.M.

"Priznala nam je da joj se ne sviđa uopće jer je mnogo stariji. On je, međutim, prijetio i govorio da ih nitko'ne može odvojiti, da mu policija ne može ništa i da se bude oženio njome nakon osmog razreda", dodaje majka.

Nakon što se prije nekoliko dana medijima proširila fotogrtafija pedofila ljubi učenicu sedmog razreda Nataliju S. u jednoj srpskoj školi, ,o slučaju se za srpski Kurir oglasila i djevojčica, ali i njezina majka koja je kazala da je i ranije prijavljivala tog muškarca.

“Više nikad neću biti u kontaktu s Nenadom. Bojim ga se i pogriješila sam što sam odgovarala na pozive i viđala se s čovjekom koji je 24 godine stariji od mene, ispričala je trinaestogodišnja učenica iz Vranja svojoj majci.

Djevojčicu je Nenad Stevanović proganja o mjesecima (37) , a uhićen je nakon objavljene fotografije na kojoj je ljubi ispred njezine škole.

“Bio je uporan u zavođenju i nije odustajao, a moje dijete mu je govorilo da će zbog svega zaglaviti u zatvoru, da je mnogo stariji od nje i da je ona još uvijek dijete. Na sve to on je odgovarao: ‘Ma briga me za policiju i za tvoje.’ Pretio je da će nas prebiti i da ga nitko ne može odvojiti od nje”odvoji od nje”, kazala je majka djevojčice.

Nenad je njenoj kćeri obećavao i brak kad bude napunila 18 godina. “Priznala nam je da joj se ne sviđa uopće jer je mnogo stariji. On je, međutim, prijetio i govorio da  ih nitko’ne može odvojiti, da mu policija ne može ništa i da se bude oženio njome nakon osmog razreda”, dodaje majka.

“Prijavljivali smo ga ranije, ali tužiteljstvo nije pokrenulo kazneni postupak protiv tog monstruma”, priča ogorčena majka Verica.

Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, Stevanoviću je određen pritvor do 30 dana. Pedofil je saslušan u subotu, kada je navodn kazao pred tužiteljem da se on i djevojčica vole i da će je kad-tad oženiti.




Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.