Wikimedia Commons ILUSTRACIJA

PREVRŠIO SVAKU MJERU! Kontrolor javnog prijevoza suzavcem poprskao putnika bez karte!

Autor: dnevno.hr

'Molimo sve putnike da imaju razumijevanja i da kupuju karte jer je to usluga koja se mora platiti kao i kad kupujete kruh u dućanu'

Incident se dogodio u četvrtak u srpskom gradu Nišu, gdje je jedan od kontrolora gradskog prijevoza poprskao putnika suzavcem u autobusu na liniji Njegoševa – Donji Komren, prenosi Beta.

Saša Petronijević, direktor niške Direkcije za javni prijevoz  izjavio je za Betu da je ”putnik koji nije imao kartu fizički nasrnuo na kontrolora koji je u svrhu zaštite upotrijebio suzavac, na što prema zakonima nije imao pravo”.

Dodao je kako će kontrolor biti najstrožije sankcioniran te da će vjerojatno dobiti otkaz, a svim putnicima je zbog neugodne scene uputio isprike.

“Molimo sve putnike da imaju razumijevanja i da kupuju karte jer je to usluga koja se mora platiti kao i kad kupujete kruh u dućanu”, izjavio je za Betu.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.