Screenshot: YouTube

Pokopan glumac Nebojša Glogovac: ‘Bog uzima najbolje od nas svih’

Autor: dnevno.hr

Nebojša Glogovac danas je pokopan u Ulici zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Glumčeva vječna kuća nalazi se pokraj Milorada Mandića Mande, u istom redu gdje se nalaze i grobovi Dragana Nikolića i Velimira Bate Živojinovića.

Veliki broj ljudi skupio se oko crkve kako bi izrazili sućut obitelji te kako bi se oprostili od Nebojše Glogovca.

Među prvima stigli su Emir Kusturica, Nikola Đuričko, Dragan Bejlogrlić, Voja Brajović, Vukašin Marković, Nataša Ninković, Dejan Bodiroga, Aleksandar Srećković Kubura, Sergej Ćetković i mnogi drugi.

Na Novom groblju bila je ogromna gužva, bilo je tisuće ljudi, a osiguranje nije dozvolilo prilaz crkvi. Mnoštvo vijenaca ostavili su Nebojšine kolege s FDU-a, školski kolege, članovi obitelji i prijatelji.

Misa je počela u 14 sati uz zbor Divne Ljubojević. Otac Nebojšte Glogovca, svećenik Milovan Glogovac, služio je misu uz mitropolita Amfilohija Radovića, a glumčevi sinovi Gavrilo i Miloš nosili su križ.

“Nebojša je vidio da zemlja nije za njega i zato bog uzima najbolje od nas”, rekao je Amfilohije.




Patrijarh Irinej bio je spriječen da održi misu, iako je to bio plan, rečeno je na sprovodu. Nakon što je misa završila, stvorila se kolona od nekoliko tisuća ljudi, koja je krenula prema Ulici zaslužnih građana, gdje će Nebojša Glogovac biti pokopan.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.