Twitter/RTS Vesti

OVO JE SVE O KAOSU U SRBIJI: Za trojicom se još traga, u potragu se uključuju i dronovi!

Autor: dnevno.hr

U utorak je srpski ministar obrane Zoran Đorđević rekao kako je prilikom detonacije poginuo potpukovnik Miroslav Perišić, kao i da su nestale tri osobe "za kojima se intenzivno traga".

U utorak poslijepodne u Kragujevcu su odjeknule dvije eksplozije u Tehničko-remontnom zavodu, u skladištu za remont streljiva i mina, te je nastao požar. Pritom je ozljeđeno više od 20 ljudi, a jedan muškarac je poginuo. Za trojicom ljudi se još traga. Naime traga se za kapetanom Darkom Kostićem i dvoje civila zaposlenih u Zavodu, Željkom Nikolićem i Dejanom Kovačevićem.

>>>>>SRBIJOM ODJEKNULA SNAŽNA DETONACIJA: Eksplodiralo je skladište mina!

U utorak je srpski ministar obrane Zoran Đorđević rekao kako je prilikom detonacije poginuo potpukovnik Miroslav Perišić, kao i da su nestale tri osobe “za kojima se intenzivno traga”.
Telegraf piše kako su 74 radnika Remontnog zavoda uspjela pobjeći u šumu nakon eksplozije

U međuvremenu, traje potraga za nestalima. Spasiocima su se sinoć pridružili roboti i dron koji će ispitati teren.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.