Wikimedia

NEVIĐENO Srbijanska ministrica odbila dati izjavu novinarima iz RH

Autor: dnevno.hr

Nakon sastanka Procesa suradnje u jugoistočnoj Europi (SEECP) na Brdu kod Kranja dogodila se nesvakidašnja situacija, piše N1.

Naime, srbijanska ministrica zadužena za europske integracije Jadranka Joksimović odbila je dati izjavu novinarima iz Hrvatske,

‘Dogodila se nesvakidašnja situacija’, kazao je Hrvoje Krešić, reporter N1.

‘Ministričini suradnici prvo su novinarima iz Hrvatske rekli da će biti obavješteni kad će ministrica davati izjavu, potom su rekli da izjave neće biti, a i sama ministrica, kad sam je pitao, rekla je da neće biti izjava. Kasnije smo vidjeli da daje izjavu, no samo kolegama iz Srbije’, kaže Krešić.

Poznati novinar potom je pitao ministricu Joksimović potom pitao zašto izjavu nije dala i novinarima iz Hrvatske, na što mu je odgovorila da ona bira kome će dati izjavu, a to su, kako mu je rekla, novinari koje je ona ondje dovela.

U ovom trenutku ne zna se hoće li ipak ministrica dati izjave i medijima koji nisu uz Srbije.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.