Davor Puklavec/PIXSELL

NAPASTOVALA SVOG VOZAČA: Srpska političarka otpustila svog vozača jer NIJE HTIO spavati s njom!

Autor: dnevno.hr

Vozač je prema njegovim riječima stalno smišljao izgovore, a s nasrtajima visoka dužnosnica jednostavno nije prestajala.

Srbijanski mediji donose pomalo nevjerojatnu priču. Naime, svog vozača je seksualno uznemiravala visoka dužnosnica srbijanske vlade. Vozač je uporno odbijao njezine ponude za seks,, a je nesretni mladić nakon odbijanja dobio je otkaz, javlja Alo.rs.

– Njih dvoje su bili izuzetno bliski i on ju je stalno vozio, a onda se ona ludo zaljubila u njega, počela mu se nabacivati i pokušavala ga je odvući u krevet. Čak se htjela seksati s njim u službenom automobilu. Ipak, vozač Vlade Srbije nije odgovorio kako je ona željela i više puta ju je odbio, što joj se nikako nije svidjelo – kaže izvor iz Vlade Srbije.

Vozač je prema njegovim riječima stalno smišljao izgovore, a s nasrtajima visoka dužnosnica jednostavno nije prestajala.

– Kad je vidio da se stvar otela kontroli, nesretni vozač se obratio kadrovskoj službi Vlade Srbije i tražio premještaj iz privatnih razloga. Međutim, kada je to došlo do njegove šefice, ona je pobjesnila, stopirala njegov premještaj i sredila mu otkaz. Kako bi zataškala aferu i zaštitila sebe od tužbi za seksualno uznemiravanje, dužnosnica je optužila vozača da je krao gorivo, zbog čega je automatski ostao bez posla – dodaje.

Autor: dnevno.hr