Dnevno.ba

NAGRADNO PITANJE: Čija je to kućica, gdje se nalazi i koliko je koštala?

Autor: Dnevno.ba

Nagradno pitanje glasi: Je li možda znate čija je ovo kuća (mala pomoć – riječ o jednom našem uvaženom “domoljubu”), gdje se ona nalazi, kada ju je i zašto, odnosno na dar od koga ju je dobio taj “domoljub”?

Približavaju se izbori u Republici Hrvatskoj. Nikad zanimljivija situacija u XI. Izbornoj jedinici. Stranka za koju se nekoć govorilo da je Stranka svih Hrvata ostala je tek Strankom ostataka UDBA-e i KOS-a.

No, upravo ti ostaci bi i dan danas držali predavanja ovom napaćenom narodu, no nadamo se da više neće ići. Vrijeme je da se upitamo koliko košta domoljublje, odnosno koliko ga je koji od tih velikih “domoljuba” naplatio?

Za početak evo fotografije jedne kućice. Nagradno pitanje glasi: Je li možda znate čija je ovo kuća (mala pomoć – riječ o jednom našem uvaženom “domoljubu”), gdje se ona nalazi, kada ju je i zašto, odnosno na dar od koga ju je dobio taj “domoljub”?

kuca-dar04092016

I dalje nas redovno pratite, čitajte, a za par dana dobijete odgovor na ovo, kao i mnoga druga pitanja.

Autor: Dnevno.ba
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.