Screenshot

MLADIĆ NAKON PRESUDE: Iz Haaga se drznuo poslati ovakvu poruku!

Autor: dnevno.hr

Prema riječima njegovog sina Darka Mladića, bili su desetak minuta zajedno nakon izricanja presude, a on je prenio i poruku

Poslije izricanja prvostupanjske presude pred Haškim sudom, Ratko Mladić je izjavio, preko svog sina Darka, da će se dok je živ boriti da se otkrije prava istina o borbi Srba. I dok je većina u regiji, a posebice obitelji žrtava ovog ratnog zločinca dobila barem neku vrstu satisfakcije doživotnom presudom, on nastavlja po svome.

”Ovo je bilo samo prvo poluvrijeme, borit ću se da se ukinu ove nametnute laži i otkrije prava istina o borbi Srba”, poručio je Mladić preko sina.

Prema riječima njegovog sina Darka Mladića, bili su desetak minuta zajedno nakon izricanja presude, a on je prenio i poruku kako je njegov otac bio ljut, iako je očekivao takvu presudu. ”Moj otac je poručio da je sve laž, da Hag nije sud, već NATO komisija i da ovo nije pravda. Sve je isključivo pokušaj da se kriminalizira srpski narod koji se štitio od agresije”, rekao je Darko Mladić, prenosi telegraf.rs.

SIN RATKA MLADIĆA: ‘Ako dobije i 10 godina, moj otac danas ide kući’

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.