EPA/STRINGER

(FOTO) Strah i kaos na ulicama Kosovske Mitrovice

Autor: dnevno.hr

U ranim jutarnjim satima nepoznata osoba ubila je hicima iz pištolja iz automobila u pokretu jednog od vođu Srba na Kosovu Olivera Ivanovića

Nakon atentata na poznatog srpskog političara predsjednika Olivera Ivanovića predsjednika  građanske inicijative ‘Srbija, demokratija, pravda’, sve policijske snage izašle su na ulice Kosovske Mitrovice i među građanima je zavladao strah i strepnja što bi se moglo dogoditi.

U ranim jutarnjim satima nepoznata osoba ubila je hicima iz pištolja iz automobila u pokretu jednog od vođu Srba na Kosovu Olivera Ivanovića, uslijed čega je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio hitnu sjednicu Odbora za nacionalnu sigurnost, a delegacija Srbije koja se nalazila u Bruxellesu najavila svoj povratak.

Nakon ubojstva Ivanovića, uzavrelo u Srbiji

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.