screenshot

FILOZOF ŠOKIRAO KNJIGOM: Džihadisti su igrali nogomet s odsječenim srpskim glavama!

Autor: T. P.

U knjizi “Kosovski testament” Daniel S. Schiffer donio je niz napisa koji su uznemirili Srbiju

Francuski filozof Daniel S. Schiffer izjavio je da je u BiH bio svjedok stvaranja Al Qaede i Islamske države. Rekao je to u Parizu, gdje je predstavio svoju knjigu “Kosovski testament”, koja je objavljena krajem 2015. godine.

Schiffer je naglasio da je ta knjiga svjedočanstvo u stilu dnevničkih zapisa od 24. ožujka do 10. lipnja 1999. godine, tijekom NATO-ove agresije na Srbiju, pišu Večernje novosti.

Također, govorio je i o svojim iskustvima iz Bosne i Hercegovine.

“Bio sam svjedok stvaranja Al Qaede i Islamske države. Džihadisti su Srbima odsjecali glave i s njima igrali nogomet. Sada se to događa ovdje”, izjavio je Schiffer.

Promociji je prisustvovao i francuski pisac Patrick Besson, koji je podsjetio da su Srbi predstavljani kao vjerski fanatici.

“Separatisti iz Bosne i s Kosova su označavani kao moderni i civilizirani, a bilo je sasvim obrnuto”, istaknuo je Besson, piše telegraf.rs.

Schiffer je naglasio da dnevnik, popraćen fotografijama, govori o ubojstvima Srba i NATO zločinu, a da je objavljen u ime povijesne istine i protiv nemoralnosti i onih koji su napali Srbiju bez mandata UN.




Dodao je i da su danas na Kosovu na vlasti ljudi za koje postoje dokazi da su počinili strašne zločine, na što su ukazivali mnogi, poput primjerice Carle del Ponte.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.