Facebook

FBI PROVJERAVA FACEBOOK BOMBAŠA IZ PODGORICE: ‘Ne u NATO, kukala nam majka!’

Autor: Snježana Vučković

Čin Dalibora Jaukovića koji je bacio bombu na Ambasadu SAD u Podgorici, a potom izvršio samoubojstvo, sve se manje tretira kao čin terorizma.

Jauković je, navodno, iz više razloga bio očajan… Iako je rođen u Kraljevu, živio je u Podgorici, nije bio oženjen te nije imao obitelj. U istragu se uključio i FBI koji provjerava je li Jauković djelovao sam.

“FBI provjerava društvene mreže Jaukovića kako bi se ustvrdilo je li se na ovaj čin odlučio sam. Za sad se isključuje mogućnost terorizma”, naveo je na izvanrednoj tiskovnoj konferenciji za novinare šef kriminalističke policije crnogorskog MUP-a, Enis Baković.

Nije želio u NATO

Doznalo se i kako je Dalibor Jauković ostao bez posla te da više doslovno nije imao od čega živjeti, kao i da ga je dotukao ulazak Crne Gore u NATO što se također vidjelo po njegovim objavama.

“Pucaju ljudi zbog nepravde. To nije bio običan čovjek. Bio je hrabar na ratištu prilikom NATO agresije, dok je u miru bio zaboravljen. Živio je teško nakon što je ostao bez posla. Možda je to prevagnulo – kazali su za medije iz Udruženja boraca ratova Crne Gore od 1990.




Autor:Snježana Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.