Facebook

CURE DETALJI O UBOJSTVU U SLOVENIJI: Nasilnik je na Facebooku pisao da mu nije problem ubiti čovjeka!

Autor: T. P.

Na Facebooku je procurilo i da je Aleš još 2013. godine na Facebooku napisao status o tome da mu nije problem ubiti čovjeka

Ubojstvo 26-godišnjeg Andreja potreslo je Sloveniju, a odjeknulo je snažno i izvan njezinih granica. Nakon što su dvojica mladića, 20-godišnji Aleš Olovac i 29-godišnji Martin Kovač pretukli  i Andreja koji je potom i preminuo, procurili su novi detalji napada. Naime, zlostavljačima prijeti 15 godina zatvora, a Slovenci o zločinu pišu i na novootvorenoj Facebook stranici “Svi mi koji želimo da ubojice iz Krškog dobiju doživotni zatvor”. Stranica zasad ima 7300 lajkova, a ondje je objavljena i fotografija ubojica s pitanjem – trebaju li Martin i Aleš dobiti doživotnu kaznu te su zatražili sve koji su za da lajkaju i dijele fotografiju. Zasad imaju 9 tisuća lajkova i 5400 dijeljenja.

Autor teksta u Slovenskim novicama danas se pita kakva se to zvijer skriva u čovjeku kada se može tako okrutno ponijeti prema prijatelju.

Brat ubijenoga za 24ur.com izjavio je da su ga u ponedjeljak ujutro zvale ubojice, no nije odgovorio na taj poziv. Sada se pita jesu li mu htjeli reći za brata ili su ga htjeli izvesti van i napasti i njega. Nije mu lako te dodaje da se nije javio jer nije mogao ni zamisliti da bi se išta hitno moglo događati, a ujutro se morao ustati rano i ići na posao. Za svog brata kaže kako je bio miran mladić, uvijek spreman pomoći.

Majka Aleša Olovca za slovenske je medije rekla da je očito da mu je netko “digao živce” te da je zato to učinio. “Ne bi to učinio iz čistog mira”, dodala je. Na komentar da je Aleš navodno pretukao Andreja jer je ružno govorio o njoj, kazala je da ni ona ne bi dopustila da netko o njenoj majci govori ružno te da bi isto bila spremna boriti se.

“Ne bih dala da mi netko psuje majku”, kazala je gospođa Olovac.

Na Facebooku je procurilo i da je Aleš još 2013. godine na Facebooku napisao status o tome da mu nije problem ubiti čovjeka.

“Što ovdje znači ubiti čovjeka, ja ću se iz zatvora vratiti, a on sa groba neće”, pisao je tada 16-godišnji mladić.




Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.