screenshoot

ARKANOV PRIJATELJ: Plenković me podržava, a Kolinda? Pitajte tko je Srbin kojeg je voljela!

Autor: T. Budak

"Premijer je razumljiv čovjek, vidio je da me narod voli, shvaća da se moja pobjeda ne dovodi u pitanje, ostalo mu je samo da me podrži. Obećao je da će osobno otvoriti svaku investiciju koju dovedem u Glinu i da podrška njegove vlade neće izostati", tvrdi srpski kandidat za gradonačelnika Gline.

“Istina je da sam tajno posjetio Zagreb i Glinu. Dobivao sam prijetnje da ne dolazim stoga nisam htio javno dizati prašinu”, kaže Dragan Vujić Bego koji se na veliko sprema za kandidaturu gradonačelnika Gline.
On je za Sremske vesti potvrdio da je u utorak posjetio Zagreb gdje se sreo s premijerom Plenkovićem:
“Oduševljen sam njegovom bezrezervnom podrškom bezrezervnom podrškom”, kaže Bego i dodaje:
“Premijer je razumljiv čovjek, vidio je da me narod voli, shvaća da se moja pobjeda ne dovodi u pitanje, ostalo mu je samo da me podrži. Čak mi je u šali poručio da ću s tolikim investicijama i novcem brzo od Gline napraviti grad ljepši od Zagreba. Obećao je da će osobno otvoriti svaku investiciju koju dovedem u Glinu i da podrška njegove vlade neće izostati”.
Najzanimljiviji komentar, ipak, Bego je dao na kraju intervjua:
“Brine me samo Kolinda. Zavolit će i čokoladice i Srbe pored mene, to vam garantiram! Raspitajte se dobro tko je Srbin koji je prije 30 godina bio njena velika ljubav”, zagonetan je Bego koji je potpuno uvjeren kako će postati gradonačelnikom hrvatskog grada Gline.
Za one koji još uvijek ne znaju tko je čovjek koji se kandidira za gradonačelnika, podsjetimo:
Riječ je o pripadniku srpskog obavještajnog krim-miljea i jednom od pobočnika Kapetana Dragana. Također, Bego je bio jedan od tjelohranitelja bivšeg predsjednika Vlade RSK, Borislava Mikelića, protiv kojeg je svojedobno podignuta optužnica za ratne zločine u Petrinji. Isto tako, Mikelić se smatra jednim od odgovornih za zločine u Glini u koje je, sumnja se, Dragan Vujičić Bego bio izravno uključen.

Sve u svemu, Bego koji se kandidira za gradonačelnika Gline osoba je vrlo intrigantnog životopisa u kojem sve vrvi od Arkana, Mile Martića, Milorada Ulemeka Legije, a ako je suditi po političkim usponima osobama sumnjive prošlosti po Banovini, nije nemoguće da ova kandidatura neometano prođe.
On obećava da će prvog mjeseca nakon njegovog izbora za gradonačelnika, Glinu posjetiti veliki arapski investitor koji ima namjeru otvaranja 1000 radnih mjesta i izgradnju velikog vodenog i zabavnog parka koji će posjećivati iz cijele Europe. Popularni srpski biznismen Bego otkriva da takvog parka još nema na Balkanu.
On obećava da će prvog mjeseca nakon njegovog izbora za gradonačelnika, Glinu posjetiti veliki arapski investitor koji ima namjeru otvaranja 1000 radnih mjesta i izgradnju velikog vodenog i zabavnog parka koji će posjećivati iz cijele Europe. Popularni srpski biznismen Bego otkriva da takvog parka još nema na Balkanu.

-Oformili smo izborni štab, medijske timove, terenske radnike, sve što nam treba da pobjedimo u Glini. Posle intervjua koji sam dao, digla se velika prašina Zvali su me čak i neki predstavljajući se kao obavještajci, prijete da ne dolazim! Velika je sreća da imam podršku najvećih hrvatskih biznismena i utjecajnih ljudi u tamošnjoj vladi, inače bi bilo teško!– kazuje Bego za Sremske vesti.

Autor:T. Budak
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.